Overzicht Gent Leuven Prikkelt Leuven Prikkelt Waar kan je terecht? Waar kan je terecht? Nieuws Nieuws Wat is Warme Stad Leuven? Wat is Warme Stad Leuven?

Leuven Prikkelt

“De wereld is mooier met jou” of “Niet hoe je valt, wel hoe je op staat”. Wie in Leuven passeert, heeft ze misschien al gespot. Hartverwarmende slogans die aan ramen en gevels prijken en voorbijgangers doen stilstaan. De boodschappen hangen op in het kader van “Leuven prikkelt”. De stad Leuven mobiliseerde via deze actie 38 organisaties, alle partners van “Warm Leuven”. Zij brengen een warme boodschap aan kinderen en jongeren en vragen voorbijgangers om aandacht voor hun mentale welzijn."

Bieke Verlinden, schepen Stad Leuven

DOE DE WARME WANDELING

Geprikkeld en behoefte aan wat beweging tijdens deze koude dagen? Trek je warme jas aan en ga op wandel in Leuven. Bij deze organisaties kan je de prikkelende boodschap al lezen:


Word ook jij Warme William?

Warme William, de mascotte van Warm Leuven, wil graag dat iedereen – jong of oud, groot of klein – zich goed in zijn vel voelt. Praten kan deugd doen.

Vind je praten moeilijk op sommige momenten? Lees hier de tips om te zeggen wat je dwars zit of te luisteren naar iemand die het moeilijk heeft. Op de pagina ‘Waar kan je terecht’ van Warm Leuven lees je waar je een luisterend oor kan vinden in onze stad.

Maar iedereen kan Warme William zijn voor anderen.

In onze stad zijn er al veel mensen die het goede voorbeeld geven. Wij zetten hier geregeld een Warme William in de kijker! Met Leuven Prikkelt brengen we ook een warme boodschap aan alle Leuvense kinderen en jongeren.