Overzicht Gent Word ook jij een Warme William? Word ook jij een Warme William? Waar kan je terecht? Waar kan je terecht? Nieuws Nieuws Wat is Warme Stad Genk? Wat is Warme Stad Genk?

Warme William, de mascotte van Warm Genk, wil graag dat iedereen – jong of oud, groot of klein – zich goed in zijn vel voelt. Praten kan deugd doen.

Vind je praten moeilijk op sommige momenten? Lees hier de tips om te zeggen wat je dwars zit of te luisteren naar iemand die het moeilijk heeft. Op de pagina ‘Waar kan je terecht’ van Warm Genk lees je waar je een luisterend oor kan vinden in onze stad.

Maar iedereen kan Warme William zijn voor anderen.

In onze stad zijn er al veel mensen die het goede voorbeeld geven. Wij zetten hier geregeld een Warme William in de kijker!


Warme William in de kijker: juf Marga Olaerts

Tijdens de Paasvakantie was Warme William op bezoek bij Grabbel&Co in Warm Genk. Eén van de speelpleinbegeleidster zetten we graag in de kijker als Warme William! Marga Olaerts wil zowel als kleuteronderwijzeres als in haar hobby’s kinderen zich thuis laten voelen. Want als kinderen zich goed voelen, dan genieten ze meer van de dingen die ze doen. En wat helpt hierbij? Luisteren naar hun kleine en grote verhalen, het geven van high fives, schouderklopjes en knuffels. Marga geniet van de glimlach op de kinderen hun gezichtjes als ze met plezier naar de klas, het speelplein of de turnclub komen. De kindjes zijn maar al te blij met zo’n warme juf als Marga!